SEGRE

MUNICIPIS ADMINISTRACIÓ

Solsona cobrarà 150

L’antic Club Sant Jordi, mentre que congela la resta de taxes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Solsona va aprovar ahir congelar les taxes fiscals del 2017. No obstant això, va ratificar modificar quatre de les 33 ordenances municipals, la primera, referida al cementiri i serveis funeraris, en la qual s’inclouen els preus per l’ús de l’antic Club Sant Jordi per fer funerals civils.

Utilitzar la sala per a aquest final suposarà un cost de 150 euros. Una altra modificació fa referència a l’Escola Municipal de Música.

En aquest cas, la regulació se centra en els costos de material escolar i al préstec d’instruments per tal de cobrir els costos de manteniment. Els préstecs oscil·len entre els 10 i els 30 euros.

D’altra banda, la posada en funcionament del centre de recollida d’animals abandonats obliga a establir a les ordenances el preu per l’adopció de gossos, consensuat amb l’Associació en Defensa dels Animals de Solsona. Adoptar gossos costarà entre 150 i 180 euros, segons fonts del consistori.

Finalment, es va donar llum verda a la modificació de preus públics vinculats a la promoció turística a partir de la reorganització dels serveis proposada per l’Agència de Desenvolupament Local Solsona i Cardona.

tracking