SEGRE

TRIBUNALS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Fiscalia demana 14 anys per a l’acusat d’apunyalar l’exdona a Almacelles

Va atacar diversos cops la víctima, que va sobreviure

Vista del lloc on van ocórrer els fets a Almacelles.

Vista del lloc on van ocórrer els fets a Almacelles.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fiscalia sol·licita catorze anys de presó per a un home que va intentar acabar amb la vida de la seua exdona a punyalades a Almacelles el setembre del 2015. El Ministeri Públic considera que el presumpte agressor, David Soriano Cortés, de 38 anys, va cometre un delicte d’assassinat en grau de temptativa, pel qual demana una condemna de tretze anys de presó, i un altre de trencament de condemna, pel qual sol·licita un altre any, ja que en el moment dels fets tenia prohibit atansar-se a la víctima o al seu domicili. L’agressió es va produir en presència dels dos fills menors de la parella, de 14 i 12 anys, i la gran va intentar protegir la seua mare.

Segons la Fiscalia, els fets van ocórrer el 10 de setembre del 2015, quan l’acusat va anar a primera hora del matí al domicili de la víctima, de la qual estava separat des del mes de gener, i la va esperar amagat al portal de l’immoble. Quan la dona, de 36 anys, va sortir al replà, l’agressor la va agafar per darrere i, “amb l’ànim d’acabar amb la seua vida”, li va clavar un ganivet de grans dimensions a la zona del coll, sota la barbeta, i també a l’abdomen. Quan la dona va caure a terra, l’home va continuar apunyalant-la repetidament mentre la víctima intentava defensar-se amb les mans i els peus, segons el Ministeri Públic. Els fills van presenciar els fets i l’agressor va ser detingut hores després, quan estava ocult en un edifici deshabitat de la mateixa localitat.

L’agressió es va produir el 10 de setembre del 2015 davant dels fills de la parella, de 14 i 12 anys

A part dels catorze anys de presó, la Fiscalia sol·licita uns altres deu anys de llibertat vigilada una vegada l’acusat compleixi la condemna i que indemnitzi la víctima amb 6.000 euros per les lesions causades i amb uns altres 24.000 euros per les seqüeles.

tracking