SEGRE

MUNICIPIS SEGURETAT VIÀRIA

Les demana a Foment rebaixar a 30 km/h la velocitat a l’N-230

Al tram de la travessia, així com més llum en passos de vianants

La travessia de l’N-230 al seu pas per la població de Les.

La travessia de l’N-230 al seu pas per la població de Les.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Les ha sol·licitat al ministeri de Foment que redueixi de 50 a 30 quilòmetres per hora la velocitat màxima a la travessia de l’N-230 al centre de la població, de la mateixa manera que a Bossòst, per extremar la seguretat dels veïns. A més, també vol que intensifiqui la il·luminació en els set passos de vianants que hi ha a la carretera. Segons el primer tinent d’alcalde, Andreu Cortés, la via ja té punts de llum, però “seria convenient potenciar l’enllumenat públic als passos zebra”, va remarcar.

D’altra banda, l’ajuntament ha donat llum verda al projecte per a la construcció d’un centre d’informació turística que suposarà una inversió de 499.845 euros i que es finançarà amb els ajuts destinats a Centres d’Acollida Turística (CAT), després que la Justícia avalés la reclamació dels pobles arran de la supressió d’aquestes partides per part de la Generalitat de Catalunya.

A més, també s’ha licitat l’actuació en uns setanta punts del centre històric per millorar voreres, embornals i pavimentació, que comportarà un cost total de 64.000 euros.

tracking