SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Tallada l’autovia per tres accidents amb sis ferits per la boira a la Segarra

En un tram de 3 quilòmetres i en 20 minuts

Imatge de les retencions de trànsit a la zona dels accidents ocorreguts a l’A-2 a la Segarra.

Imatge de les retencions de trànsit a la zona dels accidents ocorreguts a l’A-2 a la Segarra.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis persones ferides de diversa consideració i l’autovia A-2 tallada una hora és el balanç de tres accidents que es van produir ahir al matí per la boira en un interval de 20 minuts i en tan sols tres quilòmetres d’aquesta carretera a la Segarra, a l’altura de la Granyanella. Segons van informar els bombers de la Generalitat, els fets es van produir poc després de les onze del matí, en una zona amb una visibilitat inferior als 75 metres.

El primer dels sinistres es va registrar en el quilòmetre 512 a les 11.11 hores i s’hi va veure implicat un únic vehicle, sense que es produïssin danys personals. Tres minuts després, al 513 i en direcció a Lleida, van col·lidir un cotxe i un camió, cosa que va obligar a tallar els dos carrils de l’autovia durant aproximadament una hora, cosa que va provocar retencions de fins a quatre quilòmetres, segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit. Passat aquell temps es va poder habilitar un carril, però la situació no va quedar normalitzada fins gairebé la una del migdia. Només un quart d’hora després d’aquell segon sinistre es va registrar al quilòmetre 511 el tercer dels accidents, una col·lisió múltiple amb sis vehicles implicats en la qual van resultar ferides unes quantes persones. Tres van ser donades d’alta al mateix lloc dels fets, però les altres tres van ser traslladades en estat menys greu a l’hospital Arnau i al d’Igualada.

Durant l’operació sortida del pont es van registrar cues cap a Andorra i a l’N-260 a la Seu d’Urgell

D’altra banda, durant l’operació sortida d’aquest pont de Tots Sants es van registrar retencions a l’Alt Urgell. Segons Trànsit, a la carretera N-145, a Valls de Valira, es van acumular fins a vuit quilòmetres en direcció a Andorra. També hi va haver cues de quatre quilòmetres a l’N-260 a la Seu d’Urgell.

tracking