SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENTS

Greu després d’encastar el cotxe contra una casa a Vallfogona

El conductor, de 41 anys i veí de Sidamon, va ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova || L’immoble està deshabitat

Vista de l’habitatge precintat per la col·lisió d’un vehicle a Vallfogona de Balaguer.

Vista de l’habitatge precintat per la col·lisió d’un vehicle a Vallfogona de Balaguer.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 41 anys va resultar dissabte ferit greu a l’encastar el seu vehicle contra un habitatge a Vallfogona de Balaguer. L’accident va tenir lloc a les 23.30 hores, quan, per causes desconegudes, l’home, veí de Sidamon, va xocar contra la vivenda, situada al carrer del Nord. A causa de la col·lisió, va rebre un fort cop al cap, per la qual cosa va ser traslladat per una ambulància del SEM fins a l’hospital Arnau de Vilanova. L’alcaldessa de Vallfogona, Maria Sarret, va explicar ahir que l’habitatge afectat està deshabitat, per la qual cosa no es van haver de lamentar ferits. La zona es troba ara acordonada a l’espera de la inspecció de l’immoble per quantificar els danys.

D’altra banda, un jove va col·lidir ahir de matinada contra dos vehicles aparcats al polígon industrial d’Agramunt. El conductor no va haver de ser traslladat amb l’ambulància. A més, a Alfarràs, un turisme va quedar completament calcinat a l’aparcament situat davant del poliesportiu municipal. Al lloc dels fets van treballar dos dotacions dels Bombers durant una hora. Així mateix, un conductor va resultar ferit lleu al sortir de la via al quilòmetre 5 de la carretera C-1412B, a Oliola.

tracking