SEGRE

INDÚSTRIA OCUPACIÓ

Bellpuig prepara el polígon per ampliar tres empreses

Presenten projectes que sumen vint nous llocs de treball

Les instal·lacions de l’empresa Top Cable de Bellpuig.

Les instal·lacions de l’empresa Top Cable de Bellpuig.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres empreses han presentat a l’ajuntament de Bellpuig projectes d’ampliació que suposaran la creació de més d’una vintena de llocs de treball al municipi a curt termini. Les tres es troben al polígon industrial PP4, on el consistori ha iniciat obres per renovar la xarxa de clavegueram. La dotaran de més capacitat d’acord amb l’augment de l’activitat que plantegen aquestes tres firmes.

La major part d’aquests llocs de treball correspondrà a l’ampliació de Top Cable, dedicada des del 1985 a la fabricació de cables elèctrics i preveu incrementar la plantilla en un 33 per cent amb una quinzena de nous treballadors.

També espera augmentar el seu personal la firma Cotècnica, fundada el 1982 i dedicada a la nutrició animal i a medicaments veterinaris. La tercera és Bellfruit, que aixecarà noves cambres frigorífiques, si bé aquestes instal·lacions no suposaran per ara nous llocs de treball.

L’alcalde, Salvador Bonjoch, va valorar que l’ampliació d’aquestes empreses posa de manifest “una certa recuperació econòmica”. Pel que fa a les obres al polígon, va explicar que substituiran l’actual canonada d’aigües residuals per una altra de més ampla.

L’obra costa uns 50.000 euros i és subvencionada per la Diputació de Lleida. L’any que ve és previst renovar la conducció d’aigua potable.

Les instal·lacions de l’empresa Top Cable de Bellpuig.

Les instal·lacions de l’empresa Top Cable de Bellpuig.

tracking