SEGRE

MUNICIPIS POLÍGON

Borsa de vint llocs de treball al kàrting cobert d’Alpicat

Imatge actual del futur kàrting cobert d’Alpicat.

Imatge actual del futur kàrting cobert d’Alpicat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou kàrting cobert (indoor) del polígon Ludicpark de Alpicat donarà feina a entre 15 i 20 veïns, majoritàriament d’Alpicat i poblacions properes, en una primera fase. Els operaris que treballen en el kàrting ja han finalitzat la nau principal i les superfícies exteriors i, a partir de la setmana que ve, es començarà a col·locar l’asfalt de la zona de les pistes i a habilitar les instal·lacions de tot el complex, a banda de l’adequació de la zona exterior.

Les obres van a molt bon ritme, segons els promotors, i la intenció és que el complex pugui obrir abans de Nadal, en concret, la inauguració està prevista per al proper dia 22 de desembre.

En aquest sentit, un grup d’empresaris, associats sota el nom de Karting Alpicat, són els impulsors d’aquest projecte, pioner a Lleida, que ocupa un solar d’uns 5.500 metres quadrats. La nau té una extensió de 2.600 i s’hi ubicarà un circuit per a karts de 550 metres de llarg, amb capacitat per a fins a deu vehicles a la pista.

També comptarà amb restaurant a l’interior i una superfície exterior enjardinada en la qual es col·locarà un pantalla gegant per a la retransmissió de grans esdeveniments esportius. La inversió d’aquest projecte supera el milió d’euros.

tracking