SEGRE

turisme

Boí Taüll preveu vendre un 20% més de forfets aquesta temporada

L’estació de l’Alta Ribagorça preveu obrir el 2 de desembre

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Si les condicions climatològiques ho permeten, l'estació d'esquí de Boi Taüll posarà en marxa la nova temporada el pròxim 2 de desembre. Es preveu arribar als 120 mil forfets venuts, el que significaria un augment d'un 20 per cent respecte l'any passat, apropant-se al màxim històric de més 150.000 forfets. Així ho han explicat aquest dimecres en roda de premsa Martí Rafel, director comercial de Boí Taüll, i Joan Perelada, alcalde de La Vall de Boí.

Durant aquesta temporada s'invertiran 1,6 milions euros en millores a l'estació, principalment pel que fa al perfil de les pistes per millorar l'experiència de l'usuari. També es dedicaran a la producció de neu i a la compra d'una nova màquina trepitjaneus. Unes millores que, segons la Generalitat, aporten valor afegit a una vall única a Europa.

El preu de venta al públic es manté sense canvis respecte la temporada passada i serà de 39 euros per cada adult en temporada alta. Per part del grup Nozar pretenen recuperar la titularitat de l'estació l'any 2019, un cop finalitzi l'acord de finançament signat amb la Generalitat l'any 2014 amb l'objectiu de mantenir l'activitat de les pistes.

L'acte de presentació de la nova temporada de Boí Taüll

Boí Taüll preveu vendre un 20% més de forfets aquesta temporadaItmar Fabregat

tracking