SEGRE

EQUIPAMENTS ENTITATS

Enderrocaran l'antic Musicland per habilitar-lo com a seu dels escoltes

Les obres afectaran només l’interior del local i es duran a terme abans de final d’any

Façana de l’edifici que ocupava antigament el Musicland.

Façana de l’edifici que ocupava antigament el Musicland.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa enderrocarà abans de finalitzar l’any el que queda de l’antiga discoteca Musicland per posteriorment adequar l’espai com a hotel d’entitats. Principalment, l’espai serà la seu dels joves de l’Agrupament Escolta Cal-Met, una entitat que organitza activitats per a més de 150 nens i nenes aproximadament i que actualment es troba ubicada als baixos de l’església parroquial de Sant Jaume. En aquests moments, el consistori ja compta amb el projecte executiu, que es va redactar en col·laboració amb els escoltes. Aquest projecte també preveu habilitar un espai multifuncional que puguin utilitzar altres entitats del municipi, depenent de les necessitats.

La demolició de l’edifici afectarà principalment l’interior del complex, l’espai que ocupaven les antigues sales de la discoteca, que actualment es troben desmantellades, així com la coberta de l’edifici. La zona de l’antiga discoteca de Mollerussa ocupa un espai d’uns mil metres quadrats aproximadament.

L’antic Musicland, ubicat a l’avinguda Generalitat de la capital del Pla d’Urgell, va passar a mans municipals l’any 2010 després del tancament com a discoteca i la cessió dels propietaris, els germans Anna Maria i Antonio Freixes, a l’ajuntament.

En l’esmentada cessió també es va incloure un antic bar annex al Musicland que va ocupar l’associació de Dones L’Albada.

Tres anys més tard també van cedir al consistori la terrassa de la discoteca, que compta amb 433 metres quadrats. Aquest últim espai, en canvi, no es destinarà inicialment als escoltes amb la intenció que pugui acollir una activitat diferent. També està previst que s’instal·li a l’edifici l’Agrupació Sardanista de Mollerussa.

tracking