SEGRE

TRÀNSIT

Mor un motorista en una col·lisió a la carretera C-14 a Ribera d'Urgellet

La víctima és un veí de Sant Fruitós del Bages de 44 anys || Segon sinistre mortal amb una moto implicada en tan sols 24 hores a les carreteres de Lleida

Imatge del totterreny i, al fons, la moto cremant i ciutadans atenent el motorista.

Imatge del totterreny i, al fons, la moto cremant i ciutadans atenent el motorista.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista de Sant Fruitós del Bages de 44 anys va morir ahir a la tarda a l’impactar amb la moto contra un totterreny a la carretera C-14 a Ribera d’Urgellet. Es tracta del segon motorista que mor a Lleida en tot just 24 hores i després que dilluns morís a la rotonda dels Alamús (carretera LL-11) un veí de 67 anys de la Roca del Vallès (vegeu notícia relacionada). L’últim accident va tenir lloc ahir per causes desconegudes cap a les 17.00 hores a l’altura de l’encreuament que dóna accés a Noves de Segre.

Després de l’impacte, el motorista va sortir disparat i la moto va començar a cremar. Es van registrar dos quilòmetres de cues. Fins al lloc es van desplaçar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers i dos ambulàncies del SEM. Aquest any ja han mort 29 persones en accidents de trànsit a Lleida, nou de les quals, motoristes.

D’altra banda, la regulació del pas alternatiu amb semàfors a la travessia de la carretera N-260 a Gerri de la Sal (on es porten a terme obres per ampliar la calçada i les voreres) va provocar al migdia cues de més de dos quilòmetres en direcció a Lleida, que van arribar fins al túnel d’Arboló, situat al nord de Gerri. D’altra banda, també es van registrar retencions a la tarda a la carretera C-14 a Oliana després d’un accident i en aquesta mateixa via entre Agramunt i Tàrrega una dona i les seues dos filles van resultar ferides lleus al bolcar amb el cotxe. Hi va haver retencions entre Andorra i la Seu i a l’autovia A-2 a Tàrrega.

tracking