SEGRE

TRÀNSIT INCIDÈNCIES

Tallada l’L-201 a Ciutadilla al caure un pal sobre la via

Una allau de roques va tombar la torre i part del cable telefònic || La circulació va estar tallada durant cinc hores, fins a les 18

Dos operaris, davant de la torre elèctrica abatuda per una roca a l’estació de servei de la Portella.

Dos operaris, davant de la torre elèctrica abatuda per una roca a l’estació de servei de la Portella.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El despreniment d’una roca gegant va provocar ahir al migdia que caigués una torre elèctrica a l’estació de servei de la Portella (Ciutadilla). Al seu torn, l’esmentat succés va ocasionar la caiguda de part del cable d’un pal telefònic, que va obligar a tallar la carretera L-201 en els dos sentits de la marxa durant unes cinc hores. L’incident va obligar a desviar el trànsit de la carretera que va cap a Sant Martí de Maldà per Nalec i Ciutadilla.

Els fets van ocórrer cap a les 12.30 hores, quan una roca de grans dimensions es va desprendre i va caure sobre part del magatzem de l’estació de serveis de la Portella, al fer caure una torre elèctrica de baixa tensió. Aquesta caiguda va provocar que el cable telefònic d’un altre pal també es desprengués i va obligar a tallar la carretera, cap a les 13.15 hores, a l’impossibilitar la circulació de vehicles. Malgrat l’aparatositat del sinistre, l’incident no va causar danys personals.

Fins al lloc dels fets es va desplaçar una dotació de bombers i una patrulla de Mossos d’Esquadra, així com tècnics de les companyies d’electricitat i telefonia. La circulació va quedar restablerta amb normalitat cap a les 18.15 hores, aproximadament.

tracking