SEGRE

MUNICIPI OCUPACIÓ

Una vintena de persones opten a una plaça d’agutzil a Sidamon

La majoria són de la comarca, però també hi ha aspirants de municipis de Barcelona

Vista de l’església de Sidamon.

Vista de l’església de Sidamon.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 17 persones s’han presentat al procés de selecció, mitjançant concurs lliure, per ocupar la plaça d’agutzil a Sidamon. El consistori va aprovar en el ple del 13 de setembre convocar aquesta plaça en règim laboral fix i a jornada completa, després que l’actual agutzil, que ha ocupat el càrrec durant una quinzena d’anys, es jubili. Els aspirants van poder presentar les instàncies fins al passat 27 d’octubre al consistori. L’alcalde, Josep Maria Huguet, va mostrar la sorpresa davant l’elevat nombre d’inscrits. “No esperàvem superar la desena” va remarcar. També va destacar que encara que la gran majoria de candidats són de Sidamon o de Mollerussa, també s’han presentat a aquest concurs veïns de diversos municipis de Barcelona.

Les tasques que haurà d’exercir la persona seleccionada van des del control de l’enllumenat públic fins al de les obres públiques i privades i comprovar que disposin de l’oportuna llicència urbanística. També gestionarà el servei d’aigua potable i durà a terme les lectures dels comptadors d’aquest servei. Entre altres tasques, donarà suport a la preparació de festes i actes culturals, alhora que supervisarà la neteja de carrers i edificis públics. La previsió del consistori és poder assignar aquesta plaça durant aquest mateix mes de novembre.

La convocatòria també inclou la creació d’una borsa de treball de peons per cobrir les necessitats temporals que puguin sorgir en aquest municipi del Pla. L’esmentada borsa estarà ocupada per les persones que no aconsegueixin la plaça d’agutzil oferta. La vigència d’aquesta borsa de treball serà de 2 anys des de l’acabament del procés. D’altra banda, el consistori també va donar per finalitzat el procés per dotar el municipi amb un secretari el mes de setembre.

tracking