SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Cervera estrena un parc infantil dedicat a la Caputxeta Vermella

La desena de zones infantils de la ciutat seran renovades

El nou parc infantil ubicat entre la Llar d’Infants Arrel i el col·legi Jaume Balmes.

El nou parc infantil ubicat entre la Llar d’Infants Arrel i el col·legi Jaume Balmes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria de Cervera va inaugurar ahir el seu primer parc infantil temàtic, ubicat entre la Llar d’Infants Arrel i el col·legi Jaume Balmes. El projecte introdueix al mobiliari urbà tots els personatges del conte de la Caputxeta Vermella. D’altra banda, el mateix conte està explicat amb la narrativa de Pilarín Bayés en un mural.

El cost d’aquesta iniciativa ha estat d’uns 10.000 euros, encara que part dels treballs no estan comptabilitzats perquè els ha portat a terme la mateixa brigada municipal. Segons el responsable d’Urbanisme de l’ajuntament de Cervera, Marc Llorens, l’objectiu és dur a terme la remodelació i millora de la totalitat de parcs infantils locals, una desena en total, amb elements naturals com la fusta i amb colors integrats a cada zona.

El consistori també procedeix a enjardinar les vies principals de la població

Paral·lelament, el consistori està renovant l’enjardinament de les vies principals de la població. Ha començat aquesta setmana al passeig Jaume Balmes, al costat de la Universitat, (aprofitant que han acabat els treballs de la nova àrea infantil), on es col·locarà vegetació autòctona, i es continuarà al passeig de l’Estació, el passeig Josep Finestres i l’avinguda Francesc Macià.

tracking