SEGRE

CORRUPCIÓ

Dimiteix el ministre andorrà d'Administració Pública escatxigat per cas BPA

#Jordi Alcobé va poder fer moviments amb els fons que tenia dipositats a la Banca Privada d’Andorra abans que l’entitat fos intervinguda

Dimiteix el ministre andorrà d’Administració Pública escatxigat per cas BPA

Dimiteix el ministre andorrà d’Administració Pública escatxigat per cas BPA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre andorrà d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, ha presentat la seua dimissió irrevocable, després que se'l vinculés amb el cas de la Banca Privada d’Andorra (BPA).

Segons informa el Govern d’Andorra en una nota de premsa, Alcobé ha comunicat al cap de l’executiu andorrà, Antoni Martí, que ha decidit presentar la seua dimissió per "evitar que la campanya empresa contra ell acabés perjudicant al Govern i al projecte polític que defensa".

Algunes informacions apuntaven que Alcobé va fer moviments amb els fons que tenia dipositats a la Banca Privada d’Andorra abans que l’entitat fos intervinguda pel Govern andorrà, utilitzant presumptament informació confidencial.

Alcobé va posar el seu càrrec a disposició del cap del govern d’Andorra el passat dia 13 d’octubre, però llavors Martí ho va confirmar en el seu càrrec.

"No contribuiré que, mantenint-me en el Govern, s’utilitzi la meua persona per desgastar el projecte de Demòcrates per Andorra i del Govern, i tot a causa de la resolució amb èxit de la crisi de Banca Privada d’Andorra", ha declarat el ministre.

Alcobé ha assenyalat que "ningú no està per sobre del projecte i del país", ha agraït al cap del Govern la confiança que li ha mostrat els últims cinc anys i ha tingut paraules de gratitud cap al personal del ministeri que ha encapçalat les dos últimes legislatures.

Antoni Martí, que assumirà de forma provisional les competències d’Alcobé, li ha agraït el treball realitzat, ha destacat el seu comportament honest i ha assegurat que "ha defensat sempre l’interès general al si de l’Executiu".

tracking