SEGRE

URBANISME REFORMES

Tàrrega acaba la remodelació de la rambla del Canalet

Més de 100.000 € per millorar el paisatge urbà i la mobilitat

La rotonda a l’encreuament de la rambla del Canalet i el carrer del Mestre Güell.

La rotonda a l’encreuament de la rambla del Canalet i el carrer del Mestre Güell.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tàrrega ultima els treballs de reurbanització de la rambla del Canalet, vial que voreja el barri Sol Ixent i la zona de serveis de la sortida de la ciutat a Barcelona. Segons el consistori, aquests treballs suposen una millora del paisatge urbà i de la mobilitat a la zona. També s’ha renovat el vas de reg del Canalet, que discorre pel subsòl de la part central de la rambla.

L’antiga conducció es trobava deteriorada. Ara la superfície quedarà revestida de terra per habilitar un espai de passeig. D’altra banda, s’ha construït una rotonda a l’encreuament entre la rambla del Canalet i el carrer del Mestre Güell que facilita les comunicacions en aquest sector.

A la rotonda s’han conservat els dos pins que hi ha, que s’han sumat altres exemplars ornamentals d’arbustos. Les obres també han inclòs l’aplicació d’una capa asfàltica a la calçada.

El pressupost ascendeix a 109.615 euros finançats per la Diputació. L’execució dels treballs finalitzarà amb la instal·lació de l’enllumenat públic i el nou mobiliari urbà.

L

a reurbanització es fa de forma simultània a la construcció d’un nou vial de circulació que comunica en perpendicular l’avinguda de Barcelona amb la rambla del Canalet. Es tracta d’un segment de 150 metres lineals que millora la connexió viària a la zona de serveis.

La despesa d’execució del nou vial, ja obert al trànsit, ha estat sufragada pels titulars de les finques contigües.

tracking