SEGRE

MUNICIPIS ACTUACIONS

Fraga inverteix 678.000 € en la xarxa d’aigua i de camins

El consistori treballa a canviar canonades i reposar vies locals

Les màquines que treballen a millorar la xarxa viària de Fraga.

Les màquines que treballen a millorar la xarxa viària de Fraga.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga ha iniciat les obres per renovar la xarxa de subministrament d’aigua de boca, dins del Pla d’Actuacions del Cicle de l’Aigua, que suposarà una inversió de prop 470.000 euros, i prossegueix amb la millora de la xarxa de camins, que en aquest exercici comportarà un cost de 208.000 euros per condicionar prop de dos-cents quinze quilòmetres de vies locals.

Pel que fa al proveïment als domicilis, la primera intervenció consisteix a adequar la canonada d’ompliment dels dipòsits perquè la càrrega es faci per la part posterior, la qual cosa comportarà una renovació íntegra dels esmentats dipòsits i revertirà en una millor qualitat del subministrament. Les reformes les ha d’executar l’empresa concessionària Aqualia, tal com estableix el contracte de concessió.

L’ajuntament està condicionant prop de 215 quilòmetres de vials amb un cost de 208.000 €

Quant a la xarxa viària, s’han portat a terme els treballs als camins de terra de la zona de Llitera i Monreal, així com l’ampliació del camí de pujada des de Vallpodrida a Monreal, que s’ha asfaltat.

D’altra banda, s’està portant a terme el manteniment de vies de terra a tota la zona de secà de les Puntes i també s’ha renovat un total de cent trenta quilòmetres de camins ja asfaltats i de terra.

Quedarà pendent la intervenció al camí de Cardiel que dóna accés a l’abocador de residus urbans, que té un cost de 12.100 euros, i la pavimentació d’una altra part del camí de Vallpodrida, amb una extensió d’un quilòmetre i una inversió de 37.551 euros.

tracking