SEGRE

ESTACIÓ D?ESQUÍ PORT DEL COMTE

Port del Comte preveu obrir per la Puríssima i arribar a 80.000 esquiadors

L’estació confia a recuperar afluència després de dos anys dolents per falta de neu

Imatge del 2015 de l’estació d’esquí Port del Comte.

Imatge del 2015 de l’estació d’esquí Port del Comte.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estació Port del Comte obrirà pel pont de la Puríssima i, si neva, ho farà l’últim cap de setmana d’aquest mes. La brusca baixada de temperatures d’aquests dies i la previsió d’un hivern fred i amb neu presagia que aquesta temporada serà millor que les dos últimes, en les quals els termòmetres van marcar fins a 14 graus. Segons el seu director, Albert Estella, en els primers dies d’aquesta setmana es va arribar a temperatures sota zero a les pistes, encara que no s’ha pogut fer neu artificial per culpa del vent. Estella va indicar que en les últimes setmanes s’han revisat remuntadors i telecadires i la inversió s’ha destinat a sistemes de seguretat.

Port del Comte ha fet millores en el pàrquing i reformes en l’accés de vianants de la zona de tubbies i trineus, un camí que abans obligava els usuaris a travessar una carretera i del qual s’ha modificat el traçat.

Segons Estella, si la temporada és bona, es podria arribar a comptabilitzar fins a 80.000 visitants, ja que en les dos anteriors, en les quals no es van arribar a complir tots els objectius, aquesta xifra no va depassar els 50.000. El director de l’estació va remarcar que també s’ha posat èmfasi a preparar serveis dedicats a un públic familiar, en especial al “jardí de neu” per als més petits. A més, va remarcar que “és una estació que permet als aficionats de l’àrea metropolitana pujar i baixar en un dia, per la qual cosa eviten despeses de pernoctació”.

tracking