SEGRE

MUNICIPIS FIRES

Milers de visitants a la Fira de la Conserva de Bellpuig

Els organitzadors constaten un augment de les vendes

Estands de la Fira de la Conserva de Bellpuig.

Estands de la Fira de la Conserva de Bellpuig.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fira de la Conserva de Bellpuig va tancar ahir les portes després d’haver rebut milers de visitants, segons els organitzadors, que han notat un augment en les vendes respecte a l’edició de l’any passat. El regidor de Promoció Econòmica, Ramon Gassó, va assenyalar que aquest certamen ja està consolidat gràcies a una bona afluència de públic i va indicar que “s’ha notat un increment en les vendes, la gent compra més que en les edicions passades”.

Una de les activitats més exitoses va ser el maridatge entre vins i fruites i melmelades a càrrec del sommelier Xavier Ayala, que va aconseguir penjar el cartell de complet. Ayala va oferir ahir al migdia un taller en el qual els quaranta assistents van poder descobrir el sabor i l’aroma de cinc vins relacionant-los amb algunes fruites, com pomes, maduixes o raïm.

Gassó va destacar també la incorporació any rere any de nous productes (en aquesta edició, ha estat la llet d’euga), així com l’èxit del concert de dissabte a la nit al Teatre Armengol, que serveix per donar un toc cultural al certamen. En aquesta ocasió, la Banda Municipal de Música de Bellpuig va presentar una proposta musical al costat del grup català Nyandú. Gassó va assenyalar que “continuarem potenciant aquest concert”.

Finalment, el regidor va fer referència als menús especials que ofereixen els dies de la fira alguns restaurants de Bellpuig, amb productes relacionats amb la conserva. “Mantindrem la iniciativa i esperem poder ampliar el nombre de participants”, va afegir.

tracking