SEGRE

AIGÜES REGADIUS

Caqui i colza, nous cultius del Segarra-Garrigues

Primeres hectàrees a la zona regable de l’Urgell i del Segrià || La comunitat de regants constitueix la nova junta de govern

La nova junta de govern de la comunitat de regants del Segarra-Garrigues.

La nova junta de govern de la comunitat de regants del Segarra-Garrigues.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caquis i colza s’han sumat als cultius que poden trobar-se a les zones de reg del Segarra-Garrigues. Així, fa dos anys ja es va fer una plantació de caquis de deu hectàrees a Alfés a càrrec d’un empresari de Fraga. A Agramunt, s’han plantat enguany unes deu hectàrees de colza apta per al consum humà. Segons els agricultors, la varietat s’ha adaptat bé al terreny i permet una producció amb uns rendiments similars als del cultiu tradicional del panís.

En un altre ordre de coses, la comunitat de regants del Segarra-Garrigues va constituir ahir a Tàrrega la nova junta de govern, formada pels presidents de les setze col·lectivitats. A la col·lectivitat 5 (els Plans de Sió), Marta Batalla substitueix Joan Batalla. A la col·lectivitat 6 (Tàrrega), Ramon Augé relleva Justo Minguella. La col·lectivitat 7 (Verdú) s’incorpora a la comunitat i el vocal serà Joan Sambola.

A la número 8 (Sant Martí), l’única amb més d’un candidat, Rafael Piqué es va imposar a Antoni Borràs. El president de la comunitat, Josep Maria Jové, va convocar eleccions a la presidència el dia 17 de desembre. Probablement optarà a la reelecció, encara que les candidatures es presenten a partir del dia 28.

tracking