SEGRE

tribunals

Els Mossos demanen documentació a l'ajuntament d'Almacelles per ordre de la Fiscalia

La policia ha entrat al consistori sobre les 9 del matí

Vista de l'ajuntament d'Almacelles.

Els Mossos demanen documentació a l'ajuntament d'Almacelles per ordre de la FiscaliaA.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han entrat aquest dimarts a l’ajuntament d’Almacelles per demanar documentació a requeriment de la Fiscalia. Els agents han arribat al consistori cap a les 9 del matí i han sol·licitat documents sobre contractacions laborals.

L'origen seria una denuncia que hauria interposat una regidora d’Almacelles lliure i un sindicat, al desembre del 2015, per unes presumptes contractacions a dit de personal laboral.

Els agents han registrat el sistema i els equipaments informàtics i també els expedients relacionats amb aquesta investigació i s’han endut la documentació distribuïda en caixes per analitzar-la i determinar si la denuncia és o no pertinent.

L’alcalde del Partit Demòcrata Europeu, el convergent Josep Ibarz, ha coincidit amb la policia, vestida de paisà, a la porta quan ell marxava cap a la Val d’Aran. Assegura que la denuncia és infundada i falsa i que es tracta d’una persecució política. També diu que han facilitat tots els papers que els han demanat sobre la contractació d’entre set i vuit persones de la brigada, del patronat municipal d’avis, l’escola bressol i també de les oficines.

tracking