SEGRE

infraestructures

Convoquen un nou tall a l'N-240 aquest diumenge

A les 12 hores, davant la Masia Salat, contra l’alta sinistralitat de la via

Imatge d'arxiu del tall realitzat el 23 d'octubre.

Convoquen un nou tall a l'N-240 aquest diumengeAjuntament de Les Borges Blanques.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma Prou Morts a l’N-240 ha convocat un nou tall a la carretera, que tindrà lloc al quilòmetre 71 de l’N-240, a l’alçada del complex Masia Salat, aquest diumenge, 20 de novembre, a les 12 hores. Amb la mesura, els convocants volen pressionar el Ministeri de Foment, titular de la via, per a exigir-li mesures d’actuació urgents per reduir l’elevada sinistralitat i mortalitat que registra el tram entre Lleida i Montblanc.

La proposta de dur a terme talls a la carretera va sorgir arran de la reunió de la plataforma Prou Morts a la N-240 que es va celebrar d’urgència el passat mes d’octubre, i va ser acordat pels 15 municipis assistents: l’Albi, Arbeca, les Borges Blanques, Castelldans, Cervià, la Floresta, Juneda, la Pobla de Cérvoles, Puiggròs, Vilosell, Vinaixa, Lleida, Artesa de Lleida, Puigverd de Lleida i Torregrossa, a més de la Cambra de Comerç de Lleida, que reclamen al Ministeri la duplicació de la carretera entre les Borges i la capital del Segrià, tal com es va comprometre l’estiu passat, segons denuncien els responsables de la plataforma.

En aquesta ocasió la convocatòria també s’ha obert als representants de Fulleda, Tarrés, l’Espluga Calba, els Omellons i el Cogul.

Aquest serà el segon tall que duen a terme els convocants, desprès del que es va dur a terme el passat diumenge, 23 d'octubre, al quilòmetre 83 de la via, entre Lleida i Juneda. El lloc escollit va ser el punt exacte on va perdre la vida una veïna de les Borges, de 27 anys, el passat 16 d'octubre, i hi van assistir més de 300 persones, veïnes de les poblacions afectades per l’N-240, amics i familiars de la jove i representants polítics i de diverses entitats del territori, que van tenir un record per la víctima i van deixar rams de flors en memòria seva.

tracking