SEGRE

trànsit

Detingut un conductor de Torregrossa que va fugir després de tenir un accident a l'N-240

En la primera prova d’alcoholèmia va donar una taxa positiva d’1,06 mil·ligrams per litre d’aire exhalat i es va negar a fer la segona

Imatge d'arxiu de l'N-240 a Lleida.

Detingut un conductor de Torregrossa que va fugir després de tenir un accident a l'N-240Segre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres un home de 46 anys, nacionalitat espanyola i veí de Alfarràs, que havia fugit de la carretera N-240 al seu pas per Torregrosa després de tenir un accident de trànsit en el qual la conductora de l’altre cotxe va resultar ferida lleu.

Els fets van passar pels volts de les 22.30 hores. Un avís va alertar que s'havia produït un accident de trànsit per fregament lateral entre dos vehicles, a l'altura del punt quilòmetre 75, de la carretera N-240, dins del terme municipal de Torregrossa.

Immediatament una dotació policial va anar al lloc i només va localitzar un dels vehicles implicats en el sinistre. L'altre vehicle havia fugit després de la col·lisió, sense interessar-se per l'estat de l’altra conductora, que havia resultat ferida lleu.

Tot seguit els mossos van iniciar una recerca per la zona i, a uns 5 quilòmetres de l'accident, es va localitzar un vehicle que coincidia amb les característiques del turisme escàpol, el qual presentava danys a la part davantera. El conductor, que tenia ferides lleus a la cara, mostrava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques.

En la primera prova d'alcoholèmia va donar una taxa positiva d'1,06 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. Després de deixar passar el temps reglamentari, el conductor es va negar a sotmetre's a la segona prova d'alcoholèmia, així com a la prova de detecció de drogues.

Seguidament se'l va detenir per negar-se a sotmetre's a les proves de detecció d'alcohol i drogues, omissió del deure de socors i conducció temerària.

El detingut passarà properament a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking