SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Un conductor ebri fuig després d'un accident a Torregrossa

Un veí d’Alfarràs que va ser detingut a 5 quilòmetres del lloc || Cacen un altre xòfer a 206 km/h en un tram de 90 a Peramola

Imatge del ‘fitipaldi’ interceptat a 206 km/h a Peramola.

Imatge del ‘fitipaldi’ interceptat a 206 km/h a Peramola.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres a la nit a Torregrossa un veí d’Alfarràs de 46 anys acusat dels delictes d’omissió del deure de socors, conducció temerària i negativa a sotmetre’s a les proves de detecció d’alcohol i drogues després de veure’s implicat minuts abans en un accident en el qual una dona va resultar ferida lleu i ell va fugir. Els fets van ocórrer cap a les 22.30 hores quan els Mossos van ser alertats que s’havia produït un accident de trànsit entre dos vehicles a l’altura del quilòmetre 75 de la carretera N-240, a Torregrossa.

El conductor que anava a 206 km/h a Peramola haurà de comparèixer al jutjat de Solsona

Una patrulla va acudir al lloc i només va localitzar un dels vehicles implicats en el sinistre. L’altre cotxe havia fugit després de la col·lisió, sense interessar-se per l’estat de l’altra conductora, que havia resultat ferida lleu. A continuació, la policia va iniciar una recerca per la zona i, a uns cinc quilòmetres de lloc del sinistre, es va localitzar un vehicle que coincidia amb les característiques del turisme escapat i que presentava danys a la part davantera. El conductor, que tenia ferides lleus a la cara, va mostrar símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. A la primera prova va marcar una taxa d’1,06 mg/l. Després de deixar passar el temps reglamentari, el conductor es va negar a sotmetre’s a la segona prova així com al test de detecció de drogues. Va ser detingut com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat en el trànsit (negar-se a sotmetre’s a les proves de detecció d’alcohol i drogues i conducció temerària) i omissió del deure de socors. Podria passar avui a disposició judicial.

D’altra banda, els Mossos van denunciar penalment diumenge passat un conductor de 36 anys després que un radar que s’havia muntat a la carretera C-14 a Peramola interceptés un vehicle circulant a 206 km/h en un tram de carretera on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h. Va ser denunciat com a presumpte autor d’un delicte viari per circular a una velocitat penalment punible i haurà de comparèixer al jutjat de Solsona.

tracking