SEGRE

MUNICIPIS FINANCES

Vielha supedita el pressupost del 2017 al deute del Palai de

Ascendeix a 5,6 milions però ha de pagar 462.000 euros

Les instal·lacions del Palai de Gèu de Vielha.

Les instal·lacions del Palai de Gèu de Vielha.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de l’ajuntament de Vielha debatrà dimecres vinent el pressupost per a l’any que ve, que ascendeix a 5.619.000 euros, un import superior al de l’any passat i marcat per l’obligatorietat de pagar els 462.000 euros de deute del Palai de Gèu (vegeu SEGRE de l’1 d’octubre).

Segons l’alcalde, Juan Antonio Serrano, al marge de la despesa corrent i de personal, per fer inversions caldrà recórrer a modificacions puntuals de crèdit.

L’ajuntament ha de contemplar la possibilitat que, després de la dissolució de Vigesa (firma municipal que gestionava l’equipament i que es va dissoldre a causa de la seua greu situació financera), queda vacant el concurs per tornar a readjudicar la direcció i sigui el consistori el que hagi d’assumir aquesta funció. El ple també debatrà la modificació de l’ordenança que regula les terrasses en la via publica per tal d’evitar greuges entre establiments després de la negociació amb el Gremi d’Hostaleria i la sol·licitud al Conselh perquè tingui en compte el consistori en el Pla Urbanístic pel que fa a bordes i cabanes.

tracking