SEGRE

CARRETERES

Més de 200 persones tallen l'N-240 per exigir mesures urgents i augmentar la seguretat

"Prou morts" preveu repetir la mobilització una vegada al mes

Més de 200 persones tallen la N-240 per exigir mesures urgents i augmentar la seguretat

Més de 200 persones tallen la N-240 per exigir mesures urgents i augmentar la seguretat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mas de 200 persones han tallat aquest diumenge la carretera N-240 al punt quilomètric 70 a l’altura de la Masia Salat per exigir solucions per a aquesta via i augmentar la seua seguretat. Convocats per la plataforma "Prou Morts" preveuen repetir aquesta mobilització per demandar que es prenguin mesures en una carretera que acumula una infinitat d’accidents amb víctimes, l’última d’elles el mes d’octubre passat, quan va morir un jove de la capital de Les Garrigues.

En la protesta ha tornat a quedar patent les diferents propostes, com la duplicació de la carretera, amb doble carril entre Lleida i Montblanc, tram que acumula alts índexs de sinistralitat, o bé l’alliberament del peatge de l’autopista, els defensors dels quals consideren que seria una solució més ràpida.

En aquests moments, i després del canvi del Govern central, els convocants es troben a l’espera que es completin els nomenaments en el ministeri de Foment per poder mantenir una reunió. El que està clar és que demanaran que els pressupostos de 2017, que l’equip de Mariano Rajoy haurà de consensuar amb altres grups en no comptaramb majoria absoluta, comptin amb una partida necessària per poder prendre mesures necessàries i urgents i aturar els accidents que es registren en la N-240.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han apuntat que no s’han registrat grans cues de vehicles amb motiu del tall de carretera, iniciat cap a les 12.00 hores i que s’ha prolongat durant uns 35 minuts. D’una banda, la protesta havia estat anunciada amb temps i, per una altra, els Mossos han desviat el trànsit per vies i camins secundaris.

tracking