SEGRE

CARRETERES REIVINDICACIONS

Prou Morts talla avui l'N-240 per demanar solucions

Per reclamar mesures urgents a Foment i augmentar la seguretat || Preveu repetir la convocatòria una vegada al mes

El primer tall de la carretera que es va fer a l’octubre.

El primer tall de la carretera que es va fer a l’octubre.

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plataforma Prou Morts a l’N-240 tallarà avui la carretera nacional al punt quilomètric 71, a l’altura del complex Masia Salat. Aquest serà el segon tall de la via en un mes després de l’últim accident mortal, l’octubre passat, en el qual va morir una jove de les Borges. L’objectiu de la plataforma Prou Morts és reclamar mesures urgents a Foment per augmentar la seguretat i reduir l’elevada mortalitat d’aquesta via en el tram entre Lleida i Montblanc.

Actualment segueix obert el debat sobre si l’opció més factible per acabar amb la sinistralitat és el desdoblament de l’actual carretera, tal com reclamen la plataforma Prou Morts i la majoria dels alcaldes i la Cambra de Comerç, o l’opció d’alliberar el peatge de l’AP-2 entre Lleida i Montblanc. Aquesta segona opció és la defensada per les entitats de l’Ateneu Popular Garriguenc, Conca 22 i els ecologistes al·legant un menor impacte econòmic i ambiental. Com una variant del desdoblament, Territori planteja duplicar aquesta carretera, que convertiria el tram de Lleida a les Borges Blanques en una via ràpida de quatre carrils, amb diverses rotondes en els accessos, semblant a l’Ll-11.

‘Segre.com’ obre un monogràfic i un espai de debat sobre la via El web Segre.com estrena avui un monogràfic i un espai de debat sobre la via que permet la participació dels usuaris i expressar la seua opinió sobre quina és la millor opció per millorar-ne la seguretat. El reportatge mostra la cronologia de peticions sobre aquesta carretera i les alternatives que s’han posat sobre la taula per millorar-ne la seguretat en els darrers anys. A Twitter, l’etiqueta és #DebatN240. Aquest serà el primer d’una sèrie de reportatges que hi haurà al web i que posaran el focus en els temes de més actualitat. Així mateix, s’hi mostraran les novetats i s’aniran renovant els continguts quan aquests siguin rellevants. A través de les xarxes socials, també es podrà debatre sobre tots els aspectes o plantejar peticions concretes.

El primer tall de la carretera que es va fer a l’octubre.

El primer tall de la carretera que es va fer a l’octubre.

tracking