SEGRE

Reivindicació viral dels veïns del Pla de la Font

Reivindicació viral dels veïns del Pla de la Font

Reivindicació viral dels veïns del Pla de la Font

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de Pla de la Font es van constituir el passat mes de novembre en una plataforma que té entre els seus objectius la millora de les carreteres de la zona. La més malmesa és la que uneix les poblacions de Sucs i Gimenells i que travessa els seus carrers. En total són 15 quilòmetres plens de clots alguns de centímetres d’alçada que posen en perill la seva vida cada cop que han d’utilitzar-la, cada dia ja que és un vial de màxima importància per a la comunicació i connexió dels pobles. La nova plataforma reclama una solució ràpida i demanen que aquesta carretera, que pertany a la Confederació Hidrografiaca de l’Ebre, passi a mans de la Diputació de Lleida.

Ningú se'n fa responsable

La Confederació es limita a transformar el vials en camins com ja ha fet en alguns trams, i la Diputació de Lleida no accepta la carretera si no lo es traspassa en perfecte estat. De moment, doncs, els veïns continuen sense solució i asseguren que es senten abandonats per les administracions.

Vídeo viral

Per fer més visible aquesta demanda la plataforma ha creat un vídeo en clau d'humor per reivindicar la millora de la carretera que porta al Pla de la Font.

tracking