SEGRE

La proliferació de senglars continua provocant estralls a la plana de Lleida

Un espectacular vídeo mostra una dotzena de senglars a l'Urgell

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La proliferació de senglars a la plana de Lleida alarma agricultors i també, conductors, que veuen com en les últimes setmanes s'han multiplicat els accidents de trànsit causats per aquests animals. Un impactant vídeo que circula per les xarxes mostra com una dotzena de senglars creua un camí rural a plena llum del dia. El vídeo va ser enregistrat la setmana passada a l'encreuament entre Belianes, Bellpuig, Preixana i Sant Martí.

En les últimes dos setmanes, la proliferació de senglars que creuen la carretera N-240, sobretot a la nit, han provocat diversos accidents en els quals no s’han hagut de lamentar víctimes mortals però que han deixat els cotxes en situació de sinistre total en diversos casos.

El responsable del cos d’Agents Rurals de Lleida, Llorenç Ricou, va indicar que en aquests últims quinze dies s’han recollit de les cunetes set senglars morts per impactes de sengles atropellaments en el tram entre els Magraners (Lleida) i Margalef (Torregrossa). (veure notícia relacionada)

Els agricultors de l'Horta de Lleida també han denunciat els danys que els senglars provoquen als cultius (veure notícia relacionada)

La fugida d'un grup de senglars

La fugida d'un grup de senglars

alt

Senglars

tracking