SEGRE

SUCCESSOS FAUNA

Els Rurals investiguen enverinaments de gossos a Almenar i Alfarràs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Agents Rurals del departament d’Agricultura investiguen un possible enverinament de gossos a Almenar i Alfarràs, després que l’ajuntament de la primera localitat es posés en contacte amb ells al ser alertats d’un parell de casos. L’esmentat consistori ha publicat un ban en el qual s’afirma: “S’informa els propietaris de gossos que tinguin precaució al camí del riu, ja que sembla que algú hi ha tirat boles de carn amb verí dins. S’està investigant per corroborar la veracitat d’aquest tema. Continuarem informant.”

L’alcaldessa, Teresa Malla, va assegurar ahir que “estem preocupats, perquè ja són diverses les persones que ens han manifestat el succeït. Es tracta d’una zona que és molt freqüentada per persones que hi passegen amb o sense mascotes”. Pel que sembla, les boles enverinades van aparèixer fa uns dies al camí que discorre en paral·lel al riu Noguera Ribagorçana.

Per la seua part, des dels Agents Rurals van informar que ja ho estan investigant per determinar qui podrien haver estat els autors i depurar si hi ha algun tipus de responsabilitat penal.

Al febrer, el Seprona de la Guàrdia Civil de Lleida va remetre al jutge les diligències que va obrir contra un veí de Rosselló acusat d’enverinar el gos d’un altre veí. Van trobar un recipient que suposadament contenia verí.

tracking