SEGRE

MUNICIPIS ACTUACIONS

Mequinensa inverteix 170.000 € en les últimes obres d’aquest any

Per fer l’arxiu local i millores en camins i diversos carrers

L’ajuntament de Mequinensa ha adjudicat diverses obres.

L’ajuntament de Mequinensa ha adjudicat diverses obres.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Mequinensa ha adjudicat obres per valor de 171.000 euros que es començaran abans que finalitzi l’any. Es tracta de quatre actuacions finançades pel Pla d’Inversions en Municipis amb Especials Dificultats. En concret, s’actuarà al camí del Pla, l’edifici consistorial, la plaça U i el Poblat Enher.

Al camí del Pla, s’asfaltarà un tram de prop de tres quilòmetres entre la Bassa Seca i la Costa del Pla. L’actuació la farà l’empresa Romà Infraestructures i Serveis i costarà 32.520 euros.

Pel que fa a l’ampliació del consistori, s’hi incorporarà un espai contigu d’uns 110 metres quadrats que es destinarà a l’arxiu històric local (diferent de l’edifici que es vol habilitar com a museu dedicat a Jesús Moncada). Aquesta intervenció costarà un total de 45.800 euros.

També s’actuarà a la plaça U, als voltants de la sala de cine Goya, que costarà 38.850 euros per a millores les voreres d’aquesta zona. Pel que fa a la millora del Poblat Enher, es repararà un tram del ferm, unes obres que costarà 53.900 euros.

tracking