SEGRE

polèmica

La mare de Nadia: “El meu marit no em donava explicacions, em fiava d'ell”

En una entrevista telefònica, ha negat aquest dimarts haver utilitzat els diners donats per a la seua filla en altres assumptes

El cas Nadia Nerea

El cas Nadia Nerea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Margarita Garau, la mare de la petita de Fígols i Alinyà, la família de la qual va recaptar més de 150.000 euros en quatre dies amb un relat suposadament fals sobre els seus mètodes de curació, ha assegurat aquest dimecres que mai han utilitzat la malaltia de la menor per lucrar-se. En una entrevista telefònica al programa 'Espejo Público' d’Antena 3, la mare ha negat haver utilitzat els diners donats per a la seua filla en altres assumptes que no tinguessin a veure amb ella. “Mai no hem demanat diners per robar a la gent”, ha afirmat.

En ser preguntada si coneixia que el seu marit no va portar la menor a Houston, la mare ha respost: "Jo no sabia que Fernando i Nadia anaven a curanderos, perquè jo no confio en aquestes coses."

Margarita Garau ha afegit que “el fallo ha estat exagerar la història i no demanar papers quan hem anat a metges experimentals”.

També ha reiterat que estan tornant els diners donats.

D’altra banda, ha explicat que el pare, Fernando Blanco, no ha pogut intervenir en el programa "perquè ens han trucat els Mossos".

La intervenció de la mare de Nadia a Antena 3

Ampliarem la informació...

tracking