SEGRE

El jutge envia a la presó el pare de Nadia i li treu la custòdia a la mare

Per un delicte d’estafa, ja que suposadament van desviar per a altres finalitats 600.000 dels 918.000 euros que havien recaptat en donatius per al tractament de la nena.

Fernando Blanco

El jutge envia a la presó el pare de Nadia i li treu la seua custòdia a la mare

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge que investiga la suposada estafa en els donatius per al tractament de Nadia, la nena de Fígols y Alinyà amb una malaltia rara, ha acordat avui enviar a presó sense fiança el pare i ha deixat en llibertat amb càrrecs a la mare, si bé li ha tret la custòdia de la menor, d’onze anys d’edat.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el titular del jutjat d’instrucció número 1 de La Seu d’Urgell ha acordat, com sol·licitava la fiscalia, enviar a presó a Fernando Blanco, el pare de Nadia, per un delicte d’estafa, ja que suposadament van desviar per a altres finalitats 600.000 dels 918.000 euros que havien recaptat en donatius per al tractament de la nena.

El jutge també ha acordat deixar a la mare, Marga Garau, en llibertat amb càrrecs, si bé ha suspès la seua pàtria potestat sobre Nadia, situació que es comunicarà a la Generalitat.

tracking