SEGRE

La fiscalia insta el jutge a retirar la tutela als pares de Nadia

Demana llibertat amb càrrecs per a la mare en no apreciar risc de fuga

La mare de Nadia, aquest divendres al jutjat de la Seu.

La fiscalia insta el jutge a retirar la pàtria potestat als pares de NadiaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mare de Nadia, acusada juntament amb el pare d’una suposada estafa en recaptar diners per a falses operacions de la seua filla menor d’edat, ha declarat la tarda d’aquest divendres durant gairebé dos hores davant del jutge d’instrucció de La Seu d’Urgell que investiga el cas.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), l’interrogatori a la mare ha començat cap a les 17 hores i ha acabat poc abans de les 19 hores.

Una vegada ha acabat la declaració, la fiscalia ha demanat al jutge la suspensió de la pàtria potestat dels progenitors amb mesura d’"acolliment en família extensa". Concretament, la custòdia la tindria una tieta materna amb residència a Mallorca, segons fonts judicials.

La fiscalia considera que amb aquesta mesura "s’evitaria en la mesura possible la continuacion de l’exposicion pública de la menor i que pugui fer una vida normalitzada, el que amb la progenitora resulta impossible en aquests moments".

Pel que fa a la mare, la fiscalida demana llibertat amb càrrecs i obligació de compareixences periòdiques en no apreciar risc de fuga.

tracking