SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

Organyà tindrà una àrea de servei per a autocaravanes

Estarà situada a la zona esportiva

La zona escollida és al costat dels equipaments esportius.

La zona escollida és al costat dels equipaments esportius.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Organyà ha redactat el projecte per construir una àrea de servei per a autocaravanes. L’objectiu és potenciar el turisme de senderisme i per aquesta raó vol donar servei als senderistes que viatgen en autocaravana, que actualment aparquen disgregats pel municipi, i captar nous turistes que es quedin prou temps per generar economia als comerços i restaurants. L’alcalde, Celestí Vilà, va puntualitzar que l’ajuntament està esperant la resolució del programa de Fons Europeus per al Desenvolupament Regional (FEDER), al qual han sol·licitat finançament. La zona escollida és una parcel·la de titularitat municipal que té una superfície de 2.097 metres quadrats i està situada a la zona esportiva, entre la travessera Camps de Futbol i el carrer de les Piscines.

El projecte preveu una àrea amb capacitat per a nou autocaravanes amb dos punts per abocar les aigües grises (procedents de la dutxa, el lavabo i la cuina) i les aigües negres o fecals, un punt de presa d’aigua i un altre d’electricitat.

El pressupost per poder portar a terme el projecte és d’un total de 28.5630 euros i el temps que s’ha previst per poder habilitar la zona és de tres mesos.

tracking