SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Dos persones intoxicades a l’incendiar-se la cuina del seu habitatge a Tremp

Ordenen obres a l’edifici de la Mariola

Vídeo de l’incendi de la Mariola gravat per un veí.

Vídeo de l’incendi de la Mariola gravat per un veí.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos homes van resultar ahir ferits per intoxicació de fum al calcinar-se completament la cuina del seu habitatge a Tremp, en el Pallars Jussà. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a un quart de tres de la matinada de l’incendi en un pis situat a la segona planta d’un edifici de cinc pisos de la travessia de Sant Jaume. Fins al lloc es van desplaçar dos dotacions dels bombers.

Les flames van calcinar per complet la cuina i el fum va afectar la resta de l’habitatge. En el moment de l’incendi, hi havia dos persones a l’interior d’un pis, un home de 66 anys i un jove de 24, que van resultar intoxicats per inhalació de fum.

Els Bombers començaran dilluns a recollir proves per determinar l’origen del foc a la Mariola

Una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques va traslladar els dos ferits en estat menys greu a l’hospital comarcal de Tremp perquè fossin atesos. De moment, es desconeix l’origen de l’incendi i s’investiguen les causes que van originar les flames.

D’altra banda, la Paeria ha notificat al propietari de l’edifici de la Mariola afectat per un incendi aquest dimecres passat que compta amb tres setmanes per efectuar les obres de reparació de l’immoble, del qual sis famílies han hagut d’abandonar els pisos.

L’informe dels tècnics d’Urbanisme de la Paeria ha dictaminat que el foc no va danyar l’estructura de l’edifici, situat al número 27 del carrer Músic Vivaldi, i que el propietari ha de fer-se càrrec de la reparació dels desperfectes, que consisteix en el sanejament i pintura de tres habitatges, que van patir menys danys, i petites obres als altres tres habitatges.

Els tècnics consideren que el propietari compta amb un termini de tres setmanes per fer aquestes reformes a partir del dia que s’acabi l’informe de Bombers i l’atestat dels Mossos d’Esquadra, cos que investiga l’origen del sinistre. La Paeria recorda que fins que els tècnics no autoritzin l’habitabilitat de l’edifici, no es podrà permetre la tornada de les sis famílies, cinc de les quals’estan allotjades des de dimecres pels serveis socials de l’ajuntament mentre que la sisena ha preferit ser a casa de familiars.

En el sinistre vuit persones van resultar intoxicades, entre elles quatre menors. El grup d’investigació de Bombers espera que Mossos d’Esquadra tanqui l’atestat per poder accedir a l’edifici i recollir proves, una cosa que no podran fer fins aquest dilluns que ve. Els Bombers volen analitzar el comportament del foc, ja que els va sorprendre que el fum ascendís tan ràpidament per les escalers, cosa que no és habitual.

tracking