SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

El ple de la Seu d’Urgell cedirà un local més ampli per al banc d’aliments

El local que ocuparà el banc d’aliments.

El local que ocuparà el banc d’aliments.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ple de la Seu d’Urgell sotmetrà dilluns a aprovació la cessió d’un nou local municipal per al banc d’aliments de la capital de l’Alt Urgell.

La gestió d’aquest immoble, un dels edificis de l’antiga empresa Mavisa a prop d’un altre que ja es fa servir com a magatzem d’aliments, passarà en mans del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell.

Les entitats i voluntaris del banc d’aliments disposaran d’aquesta manera d’un espai més gran que a l’establiment que actualment ocupen al carrer Canonges.

L’alcalde, Albert Batalla, va indicar que el projecte per rehabilitar el nou local com a seu del banc d’aliments s’ha aprovat ja en junta de govern i que el consistori disposa d’una partida de 60.000 euros per sufragar les obres.

L’equip de govern de Convergència espera adjudicar-les entre finals d’aquest any i principis del 2017. El ple arriba després que els grups a l’oposició en el consistori denunciessin que els voluntaris del banc d’aliments portaven a terme la seua tasca en condicions precàries per la falta d’espai al local del carrer Canonges.

L’equip de govern va insistir que va començar a preparar el trasllat al nou local a començaments de l’any passat.

tracking