SEGRE

El jutge demana el certificat de naixement de Nadia

El magistrat vol saber si Fernando Blanco i Marga Garau són els seus pares realment

Fernando Blanco

El jutge envia a la presó el pare de Nadia i li treu la seua custòdia a la mare

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El magistrat de la Seu d'Urgell que porta el cas de la nena de Fígols i Alinyà ha sol·licitat el certificat de naixement de la petita al Registre Civil de Palma per dubtes sorgits durant la declaració del pare davant del jutge. Segons fonts judicials citades per l'ACN, el pare va dir "com si fos la meua filla" en un moment de la declaració, fet que ha fet aixecar sospites de la paternitat de Fernando Blanco i Marga Garau.

El jutge de La Seu també ha demanat el testimoni del qüestionari de declaració de naixement i l'informe del metge que la va atendre i també ha demanat d'ofici un informe del metge forense sobre la seva salut.

També s'ha reclamat informació al centre escolar en el qual estava escolaritzada, a Organyà, sobre les seves faltes d'assistència i ha citat a declarar en qualitat de testimonis dos professionals del centre, segons ha informat aquest dilluns el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

El magistrat del Jutjat d'Instrucció 1 de La Seu d'Urgell ha donat un termini d'una setmana perquè siguin aportats els documents que demana.

tracking