SEGRE

POLÍTICA INFRAESTRUCTURES

Manso veu prioritari per al 2017 desdoblar l'N-240 entre Lleida i les Borges

El nou Govern del PP la ratifica en el càrrec

La subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, ahir durant l’esmorzar amb la premsa.

La subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, ahir durant l’esmorzar amb la premsa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, va explicar ahir durant el tradicional esmorzar de Nadal amb els mitjans de comunicació que ha fet arribar a Madrid les principals prioritats per al 2017 a la província. La principal és el desdoblament de l’N-240 entre Lleida i les Borges Blanques a causa de l’alta sinistralitat. Manso també prioritza acabar l’A-14 entre Almenar i la província d’Osca.

Segons va apuntar, “és un tram molt important per a la connexió amb el Pirineu”. També ha demanat que augmentin les mesures de seguretat i conservació d’aquest tram que, va assegurar, compta amb un pressupost de catorze milions d’euros. Una altra de les peticions territorials és la construcció d’una rotonda a Montferrer i Castellbò, a l’Alt Urgell, ja que actualment “la carretera parteix el municipi en dos”, segons va reconèixer. Finalment, Manso ha sol·licitat més funcionaris per a Lleida, principalment per cobrir les deficiències dels serveis de trànsit (examinadors) i d’expedició del DNI i passaport. Així mateix, el nou Govern central del PP ha ratificat en el càrrec Inma Manso com a subdelegada provincial a Lleida. “És una feina que m’agrada, estic molt contenta”, va afirmar en aquest sentit.

D’altra banda, la senadora d’ECP Sara Vilà ha presentat preguntes parlamentàries al ministeri de Foment perquè aclareixi si preveu millores urgents per millorar l’N-240 a Lleida i reduir la sinistralitat i sobre l’alliberament del peatge de l’AP-2 el 2020. S’ha de recordar que el Congrés va vetar dimarts prorrogar la concessió. En un altre ordre, la plataforma Prou Morts tornarà a tallar l’N-240 diumenge a les 11.00 a Juneda.

tracking