SEGRE

ESQUÍ TEMPORADA 2016-2017

Espot i Port Ainé rebaixen el forfet de temporada i milloren serveis

El responsable de Ferrocarrils de la Generalitat presenta les novetats a Sort

El president de FGC, Enric Ticó, i a la seua dreta, el director executiu de SEGRE, Juan Cal.

El president de FGC, Enric Ticó, i a la seua dreta, el director executiu de SEGRE, Juan Cal.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, va presidir ahir la presentació de la temporada d’esquí d’Espot i Port Ainé, obertes des de fa dos setmanes. En l’acte, que es va celebrar a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà a Sort, es va explicar que encara que es manté el preu del forfet de dia en 32 euros s’ha aplicat una rebaixa d’entre 20 i 30 euros en el forfet de temporada, que en la 2016-2017 costa 440 euros (adult), 375 euros (júnior) i 350 euros (nens).

Una altra de les novetats és que el forfet de temporada es pot pagar a terminis.

El forfet de temporada del Pallars dóna accés lliure a les tres estacions de la comarca i de Tot Nòrdic

D’altra banda, es va recordar que el forfet de temporada del Pallars permet l’accés a les tres estacions del domini Skipallars format per Espot, Port Ainé i Tavascan, així com les estacions de fons de Tot Nòrdic. Així mateix, dóna dret a l’accés lliure fins a l’1 de novembre del 2017 als trens cremallera de Montserrat i Vall de Núria i permet adquirir el forfet de dia de les estacions de la Molina, de Vall de Núria i de Vallter al 50 per cent de la tarifa.

Durant la presentació de la temporada, que aquest any s’ha fet sobre el territori, es van destacar també les millores dutes a terme a la terrassa i les habitacions de l’hotel a peu de pistes a Port Ainé.

Ticó va destacar el bon inici de temporada de les estacions d’Espot i Port Ainé, que van obrir el passat 2 de desembre, coincidint amb el pont de desembre. Va afegir que les dos estacions van rebre 15.238 visitants.

El fet que no tinguin sistema d’innivació artificial retarda l’obertura de l’estació i durant la temporada el domini esquiable i els beneficis es veuen subjectes a les condicions meteorològiques.

Tavascan, a l’espera de la primera gran nevada per obrirL’estació de Tavascan està a l’espera que arribi la primera gran nevada de l’hivern per poder estrenar la temporada. Fonts d’aquesta estació d’esquí del Pallars Sobirà van explicar ahir que ja ho tenen tot a punt per obrir portes quan s’acumuli el mínim de gruix de neu per obrir.

tracking