SEGRE

INFRAESTRUCTURES

Unes dos-centes persones exigeixen a Juneda solucions per a l'N-240

Destaquen que les mobilitzacions i el consens es demostren com un instrument útil

Unes dos-centes persones exigeixen a Juneda solucions per a la N-240

Unes dos-centes persones exigeixen a Juneda solucions per a la N-240

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes dos-centes persones han participat aquest diumenge al matí en la concentració convocada a Juneda per exigir una solució per a la N-240, una carretera que suporta gran volum de vehicles i acumula accidents i, tristament, víctimes.

La concentració, que ha durat poc més i mitja hora, ha començat les 11.00 hores a Juneda, a l’altura de la cooperativa, a la sortida de la població cap a Les Borges Blanques. Durant la protesta no s’han registrat grans cues de vehicles. A la zona, on hi havia dotacions dels Mossos d’Esquadra, molts conductors donaven la volta  en veure la protesta, la qual cosa ha minimitzat l’embús.

Els manifestants han destacat que les mobilitzacions estan donant els seus fruits i, per exemple, van destacar que aquesta setmana la subdelegada del Gobeirno central a Lleida, Imma Manso, hagi dit que una de les seues prioritats és donar una sortida al conflicte de la N-240. Amb tot, han insistit que és massa tard i que es tracta d’una urgència de vital importància.

En aquest sentit, l’alcalde de Les Borges Blanques, Enric Mir, ha volgut posar de manifest, que "no es pot esperar més", mentre ha tornat a posar de relleu la unitat per part de les forces polítiques i de la societat civil.

En aquests moments, s’espera una reunió amb el ministeri de Foment per urgir l’esmentada solució. Les possibles sortides plantejades són el desdoblament de la via i la liberalització dels peatges de l’autopista.

tracking