SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Fiscalia demana 7 anys per atropellar dos ciclistes de Seròs a Soses

Exigeix a l’acusat, d’Aitona, i a l’asseguradora que indemnitzin els dos ferits i els familiars dels morts amb 429.000 € || Anava ebri i va fugir sense socórrer-los

Imatge de la setmana passada al monument de record als dos morts.

Imatge de la setmana passada al monument de record als dos morts.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia sol·licita una condemna de set anys de presó per a Over Sarango, el jove conductor d’Aitona de 24 anys que va atropellar mortalment dos ciclistes i en va ferir dos més a Soses el setembre del 2015. Està acusat d’un doble delicte d’homicidi per imprudència greu, un delicte contra la seguretat en el trànsit i dos més de lesions per imprudència greu, pels quals demana una pena de quatre anys de presó.

Així mateix, sol·licita tres anys de presó més per un delicte d’omissió de socors, ja que, segons l’escrit del Ministeri Públic, “en lloc de quedar-se al lloc dels fets i oferir la deguda assistència a les víctimes, va sortir per la porta del copilot i es va amagar al camp”. Va marxar cap a casa i va ser allà on el van trobar els Mossos, segons la Fiscalia. Va donar positiu per alcoholèmia (0,64 m/l i 0,68 mg/l) dos hores després de l’atropellament.

La Fiscalia també demana que se li retiri el carnet de conduir durant sis anys i que, juntament amb la companyia asseguradora del vehicle, faci front a una indemnització de 429.618 euros per als dos ciclistes que van resultar ferits i els familiars dels morts. Concretament, li reclama 183.327 euros per a la dona, els dos fills i la mare d’un dels morts, i 195.434 euros per a la viuda, la filla i la mare de la segona víctima.

Pel que fa als ferits, reclama 32.992 i 17.863 euros per les lesions sofertes.

L’acusat, segons l’escrit d’acusació de la Fiscalia, “va envair el sentit contrari de la circulació, un fet que va provocar l’atropellament de quatre ciclistes (...). Una vegada produït el cop, va iniciar una frenada de 46,4 metres”.

L’ajuntament i el Club Ciclista de Seròs, que exerciran l’acusació popular, demanen que se li imposi una condemna de quinze anys de presó i la retirada del carnet de conduir per un període de fins a dotze anys, com ja va avançar SEGRE dijous passat. D’altra banda, val a recordar que el Club Ciclista Seròs ha aixecat un monument de record, coronat per una bicicleta, al lloc on van ser atropellades les víctimes, en el quilòmetre 4 de la carretera de Soses, per tal de retre homenatge als dos ciclistes morts.

tracking