SEGRE

turisme

El Pirineu de Lleida preveu una ocupació del 75% per Nadal

S'assoliran unes 190.000 pernoctacions en establiments de turisme reglat

Baixada de torxes i focs artificials a Baqueira Beret.

El Pirineu de Lleida preveu una ocupació turística del 75% per NadalBaqueira Beret

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una mitjana d'ocupació turística del 75% durant les festes nadalenques, entre el 26 de desembre i el 4 de gener, a les zones turístiques de Lleida i en especial a les estacions d'esquí del Pirineu.

El patronat ha assegurat que la major ocupació es produirà per Cap d'Any, del 30 de desembre fins a l'1 de gener, quan s'arribarà pràcticament a vorejar la plena ocupació en la major part dels establiments d'allotjament del Pirineu.

L'ocupació turística del 5 al 8 de gener, durant les festes de Reis, els percentatges seran inferiors a la mitjana, ja que moltes famílies volen passar aquestes dates a casa seva.

Durant els 14 dies de període nadalenc, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu que s'assoleixin unes 190.000 pernoctacions en establiments de turisme reglat.

A les estacions d'esquí es preveu la venda de més de 200.000 'forfets'. Aquest dimecres totes les estacions lleidatanes estan obertes tret de la mixta de Tavascan i la de nòrdic Virós-Vallferrera que sol obren per a usos turístics i de raquetes.

Baqueira Beret presenta la seua programació

Del 24 de desembre al 5 de gener, l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu proposa un programa especial per a les festes nadalenques. Pare Noel visitarà als més petits i s'organitzaran tot tipus d'activitats pensades per a tots els públics, entre les quals destaquen la tradicional baixada de torxes, el concert de Cap d'Any i la cavalcada amb màquines trepitjaneu dels Reis Mags d'Orient.

CONSULTA LA INFORMACIÓ DE LES ESTACIONS D'ESQUÍ

tracking