SEGRE

SUCCESSOS ROBATORI

Roben material elèctric a una companyia de teatre de Tremp

Cablatge per valor de més de 1.000 euros

Estat del local després del robatori aquest cap de setmana.

Estat del local després del robatori aquest cap de setmana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La companyia de teatre Teatremp ha patit un robatori al local on guardaven el material i els lladres s’han emportat cablatge elèctric per un valor que supera els 1.000 euros. Segons van confirmar ahir a aquest diari fonts de la companyia, divendres havien traslladat el material al local situat a Tremp de cara a la representació d’ahir d’Els Pastorets. Durant la jornada de dissabte, quan anaven a fer més trasllats, es van adonar que algú havia entrat al local, ja que hi havia totes les caixes trencades, el material escampat i faltava el cablatge elèctric. “Ho han destrossat tot, han esquerdat les caixes amb un cúter i s’han emportat el que tenia més valor”, van afirmar fonts de la companyia.

Teatremp ja ha presentat la denúncia davant dels Mossos d’Esquadra, que investiguen els fets per provar de localitzar els responsables del robatori, i lamenta el dany sofert ja que són una companyia d’aficionats que aporten el material de la seua butxaca i del que recapten amb les actuacions. “A nosaltres ens costa moltíssim reunir 1.000 euros i ens fa mal el que ha passat perquè som aficionats, aquí no cobra ningú per fer el que fem”, es van lamentar. Malgrat l’ensurt, la companyia va representar ahir Els Pastorets com tenia previst. Pel que sembla, no és la primera vegada que la

companyia

pateix un ensurt d’aquest tipus, ja que a començaments d’any algú ja va intentar entrar al local on guarden el material, però finalment no es van emportar res. Aquesta vegada, el material elèctric ha estat l’objectiu dels lladres. “No sabem com han entrat i si sabien el que hi havia al local i el que havien de buscar”, van assenyalar. L’octubre passat, van robar al Centre de Titelles de Lleida material electrònic i de so després d’entrar a les instal·lacions a l’antic convent de Santa Teresa del Centre Històric.

Estat del local després del robatori aquest cap de setmana.

Estat del local després del robatori aquest cap de setmana.

tracking