SEGRE

INFRAESTRUCTURES AEROPORTS

Tornen a desviar vols de Lleida a Reus per la boira

Segona jornada consecutiva sense viatges des del Regne Unit || El turoperador encara no ha estrenat la temporada a Alguaire

La terminal de l’aeroport buida en una altra jornada de boira intensa que va obligar a desviar vols.

La terminal de l’aeroport buida en una altra jornada de boira intensa que va obligar a desviar vols.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tres vols del turoperador Neilson procedents del Regne Unit van tornar ahir a desviar-se a Reus a causa de la densa boira a l’aeroport lleidatà, tal com va succeir la setmana passada, en la primera jornada de la temporada d’hivern a Alguaire. Els avions contractats per la firma britànica transportaven 585 viatgers, la gran majoria amb destinació a les pistes d’Andorra; i havien de tornar amb els 558 que van aterrar a Reus la setmana passada.

La boira impedia la visió més enllà dels 250 metres i dificultava la circulació a la carretera d’accés a l’aeroport. Davant d’aquesta situació, la companyia va decidir a les 5.30 hores tornar a activar el protocol per desviar els dos primers vols, de Londres i Manchester, a l’aeroport de Reus. A les nou, va desviar el vol des de la capital britànica previst per a les dos de la tarda.

Els pròxims vols de Neilson estan programats per a dilluns, per evitar operar l’Any Nou. A partir de llavors, volaran diumenge. Aquestes desviacions arriben després que, diumenge, Air Nostrum volés entre Lleida i Palma malgrat la boira. Territori va recordar que cada companyia té els seus criteris per decidir quan suspenen o desvien vols per causes meteorològiques.

tracking