SEGRE

SANITAT EQUIPAMENTS

El Conselh habilita espai per a un nou quiròfan a l’Hospitau

Adquireix un edifici on traslladar la seu administrativa

Imatge d’arxiu de les instal·lacions de l’Hospitau de Vielha.

Imatge d’arxiu de les instal·lacions de l’Hospitau de Vielha.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Conselh d’Aran va tancar dijous la compra del tercer local de l’edifici annex a l’Hospitau de Vielha, on es traslladaran tots els serveis administratius, segons va explicar ahir el síndic, Carlos Barrera. En total, l’organisme ha invertit uns 350.000 euros a adquirir la que serà la seu administrativa del centre sanitari.

L’espai que quedi lliure a l’hospital, es destinarà a habilitar un segon quiròfan, una actuació que es preveu abordar el 2017 i per a la qual es comptarà amb una subvenció de 500.000 euros de la conselleria de Salut.

Barrera va explicar que té el compromís de la Generalitat de comptar amb una partida en el pressupost de l’any que comença de 300.000 euros i una altra de 200.000 per al 2018. “No obstant, tot està pendent que el Govern aconsegueixi aprovar els pressupostos”, va assenyalar. El Conselh Generau ja va adquirir fa temps dos locals més del mateix edifici, l’últim valorat en aproximadament 200.000 euros, amb què ha aconseguit tot un immoble on començarà a distribuir espais i habilitar dependències de gestió a partir d’aquest dilluns dia 2, segons va anunciar Barrera.

tracking