SEGRE

INFRAESTRUCTURES CARRETERES

Millores en els accessos de l’L-310 en cinc nuclis de Tàrrega i Torrefeta i Florejacs

Imatge de l’accés de la carretera L-310 a la Figuerosa (Tàrrega).

Imatge de l’accés de la carretera L-310 a la Figuerosa (Tàrrega).

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha adjudicat obres de millora d’accessibilitat de la carretera L-310 en cinc nuclis de població dels termes municipals de Tàrrega i Torrefeta i Florejacs.

L’actuació consisteix en la creació d’un tercer carril central en els accessos a la Figuerosa i Riudovelles (Tàrrega), la construcció d’una rotonda de quaranta metres de diàmetre en l’accés a Gra (Torrefeta i Florejacs), un tercer carril central, que implicarà la desviació d’un camí i la reubicació de la parada d’autobús actual, a l’accés a Sant Martí de la Morana (Torrefeta i Florejacs) i la creació d’un tercer carril central per a l’accés al nucli de la Morana (Torrefeta i Florejacs).

L’actuació tindrà un cost aproximat de 2,3 milions d’euros i s’iniciarà durant el primer trimestre del 2017 amb un termini d’acabament de sis mesos. En el marc d’aquesta actuació, el departament de Territori i Sostenibilitat també portarà a terme millores en la intersecció al nucli d’Altet (Tàrrega) des de la carretera C-14.

En aquest punt, es crearà un doble encreuament en forma de T amb moviments canalitzats i un tercer carril central per fer girs a l’esquerra cap a Altet, que també permetrà l’accés a un camí.

tracking