SEGRE

URBANISME ESPORTS

El Palau convertirà un solar en un ‘gimnàs’ a l’aire lliure

Zona per fer exercici que comptarà amb dos pistes de pàdel

El solar es troba ubicat pròxim al polígon.

El solar es troba ubicat pròxim al polígon.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament del Palau d’Anglesola vol convertir una parcel·la de titularitat municipal en un parc de salut. L’objectiu és que la localitat compti amb un espai dirigit a tots els col·lectius perquè puguin fer exercici, sigui caminar o córrer, així com practicar diversos esports. Per aquesta raó, la intenció és instal·lar aparells perquè els joves puguin fer exercici i també traslladaran a la zona el parc de salut per a la gent gran.

La intenció del consistori és poder habilitar a l’esmentada parcel·la un parell de pistes de pàdel, tal com va explicar ahir l’alcaldessa, Montserrat Meseguer.

Serà un espai perquè els veïns de totes les edats practiquin activitats saludables

“Volem crear un espai per fomentar activitats saludables i que alhora sigui un punt de trobada intergeneracional, on es puguin reunir petits i grans”, va destacar. Aquest espai també podria incloure una zona verda.

La parcel·la, de caràcter municipal, es troba ubicada davant del polígon industrial, en una zona pròxima a l’empresa Moleva. El consistori treballarà durant aquest any per definir aquest projecte, que ja preveu als pressupostos d’aquest 2017, que ascendeixen a 1,5 milions d’euros.

D’altra banda, el Palau d’Anglesola preveu obrir aquest mateix mes el nou consultori mèdic, després d’unes obres que, amb un pressupost de 337.893 euros, han estat finançades en un 95% per la Diputació i el 5% restant ha estat a càrrec de l’ajuntament.

Declaren d’interès local els arbres de la banqueta del CanalL’ajuntament del Palau ha aprovat declarar els arbres de la banqueta del canal d’Urgell, al seu pas pel municipi, d’interès local. Segons el regidor de Medi Ambient, Carles Esquerda, l’objectiu és protegir-los i evitar-ne la desaparició. Per aquesta raó, han iniciat la catalogació dels esmentats arbres. D’aquesta manera, segons Esquerda, la Comunitat General de Regants del Canal d’Urgell haurà de sol·licitar l’autorització de l’ajuntament abans d’actuar en l’esmentada arbreda. Així mateix, el consistori té previst condicionar alguns dels trams d’aquesta banqueta.

tracking