SEGRE

TURISME EQUIPAMENTS

Les adjudica per 358.000 euros la nova oficina de turisme

Una de les 5 de Catalunya amb el distintiu de primera categoria

La zona on s’haurà de construir la nova oficina de turisme de Les.

La zona on s’haurà de construir la nova oficina de turisme de Les.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Les ha adjudicat per 358.820 euros les obres d’Info Les, nova l’oficina de turisme que instal·larà al peu de la carretera N-230 i una de les cinc a tot Catalunya que tindrà la distinció de “primera categoria” de la Generalitat (com va avançar SEGRE el passat 6 de novembre). Aquesta classificació es reserva a instal·lacions de més de 80 metres quadrats amb aparcament que, a banda d’oferir serveis bàsics com ara informació i reserves d’allotjaments, han d’incorporar espais per a exposicions i per exhibir-hi productes.

L’empresa Transportes y Excavaciones Barba s’ha adjudicat les obres després de presentar l’oferta de menor import, en un concurs en què van participar sis constructores. La resta dels licitadors van presentar pressupostos per sobre dels 400.000 euros.

L’edifici de l’Info Les es construirà al nord del poble, al peu de la carretera N-230

El consistori espera ara reunir-se amb representants de l’adjudicatària per al replantejament de l’obra, pas previ per a l’inici dels treballs.

Val a recordar que el municipi sufragarà els treballs amb fons de la Generalitat, obtinguts després d’anys de litigis arran de la cancel·lació anys enrere de l’antic projecte d’instal·lar-hi un Centre d’Acollida Turística (CAT) com el construït a Cervera.

tracking