SEGRE

MUNICIPIS FINANCES

La Granja bonifica rehabilitar les cases i crear noves empreses

Congelació de taxes i impostos per afavorir l’economia

Vista de la població de la Granja d’Escarp.

Vista de la població de la Granja d’Escarp.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Granja d’Escarp ha congelat les taxes i impostos municipals per incentivar la millora dels habitatges del nucli antic i la instal·lació de noves activitats econòmiques, menys l’IBI rústic, que ja compta amb una rebaixa del tipus del 0,75 per cent. El consistori ha modificat l’impost d’obres i construccions amb bonificacions que oscil·len entre el 50 i el 95% per fomentar la construcció de nous habitatges unifamiliars i la implantació d’activitats industrials i turístiques.

Es bonificarà en un 50 per cent la quota per a la instal·lació de sistemes d’aprofitament tèrmic, elèctric o energia solar. També en un 95 per cent les obres de reforma i manteniment d’habitatges al nucli antic.

A més, el consistori preveu bonificar en un 95 per cent les obres destinades a la construcció d’activitats turístiques, i la implantació de noves activitats industrials a la zona del polígon. Per la seua banda, la supressió de barreres arquitectòniques a les cases serà bonificada en un 90 per cent, especialment la instal·lació d’ascensors.

tracking