SEGRE

tribunals

Acaba la declaració dels pares de Nadia davant del jutge

La mare de Nadia, Margarita Garau , acompanyada del seu advocat, a la seua arribada aquest divendres al jutjat de La Seu d'Urgell.

La mare de la Nadia declara als jutjats de la SeuEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les declaracions dels pares de Nadia davant del magistrat 1 de La Seu d'Urgell per donar explicacions sobre les fotografies de contingut sexual en les quals apareix la menor ha conclòs sobre les 12.40 hores d'aquest divendres.

El pare de Nadia, Fernando Blanco, ha arribat a les 11.02 hores al jutjat de La Seu d'Urgell (Lleida) en un vehicle dels Mossos d'Esquadra, que l'ha traslladat de la presó de Lleida, per ser interrogat pel jutge per les fotos de contingut sexual de la seva filla.

El vehicle dels Mossos que transportava Blanco ha arribat al jutjat a les 11.02 hores del matí, enmig d'una gran expectació, mentre la mare, Margarita Garau, es trobava encara compareixent davant del jutge, en una declaració que ha iniciat a les 10.42 hores, segons fonts judicials.

Envoltada d'un eixam de càmeres, Garau havia arribat a les 9.20 del matí al jutjat acompanyat pel seu advocat, Alberto Martin.

El titular del jutjat d'instrucció número 1 de La Seu que investiga la presumpta estafa en els donatius per al tractament de la menor ha obert aquesta setmana una nova línia d'investigació, després que els Mossos van localitzar en un llapis de memòria intervingut a la parella fotografies de caràcter sexual en les quals apareixia la menor, en algunes d'elles nua i en altres, mentre els seus pares mantenien relacions sexuals.

En vista d'aquesta troballa, el jutge, que el passat 9 de desembre va enviar al pare a presó, va deixar en llibertat amb càrrecs a la mare i els va retirar a ambdós la tutela de la nena, ha citat de nou per a avui els progenitors en considerar que podrien haver comès els delictes d'elaboració i tinença de pornografia infantil, així com d'exhibicionisme i provocació sexual.

tracking